🇦🇱 Flamuri: Shqipëri

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🇦🇱

Kuptimi i emoji

Flamuri i Shqipërisë duket si një cohë e kuqe me një shqiponjë dykrenore në qendër. Mbi kokën e zogut mitik është një yll i artë ⭐.

Në bisedat për turizmin, udhëtimet, një vizitë në këtë vend mund të gjeni këtë flamur.

Gjithashtu i njohur si

  • 🇦🇱 Albanian Flag

Apple Emri

  • 🇦🇱 Flag of Albania

🇦🇱 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F1E6 U+1F1F1

Kodet e shkurtra

  • Github
  • Slack
  • Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%87%A6%F0%9F%87%B1
Punycode xn--e77hwa
Bytes (UTF-8) F0 9F 87 A6 F0 9F 87 B1
JavaScript, JSON, Java \uD83C\uDDE6\uD83C\uDDF1
C, C++, Python \U0001f1e6\U0001f1f1
CSS \01F1E6 \01F1F1
PHP, Ruby \u{1F1E6}\u{1F1F1}
Perl \x{1F1E6}\x{1F1F1}
HTML hex 🇦🇱
HTML dec 🇦🇱

Etiketat: flamuri

Kategoria: Flamujt

Nëngrupi: Flamuri i vendit