🔫 Pistoletë uji

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🔫

Kuptimi i emoji

Imazhi i lodrës së një fëmije - pistoletë uji 💧 me një rezervuar lëngu sipër. Shfaqet në ngjyrë të gjelbër-portokalli, duke treguar në anën e majtë.

Ky buzëqeshje mund të përdoret si një kërcënim shaka për bashkëbiseduesin. Tregon një qëllim për të derdhur ujë mbi personin, për ta lagur, për ta tallur.

Gjithashtu i njohur si

  • 🔫 Gun
  • 🔫 Revolver
  • 🔫 Squirt Gun
  • 🔫 Water Gun
  • 🔫 Water Pistol

Apple Emri

  • 🔫 Water Pistol

Unicode Emri

  • 🔫 Pistol

🔫 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F52B

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack
  • Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%94%AB
Punycode xn--bw8h
Bytes (UTF-8) F0 9F 94 AB
JavaScript, JSON, Java \uD83D\uDD2B
C, C++, Python \U0001f52b
CSS \01F52B
PHP, Ruby \u{1F52B}
Perl \x{1F52B}
HTML hex 🔫
HTML dec 🔫

Etiketat: armë, pistoletë, pistoletë, revolver, mjet, ujë, armë

Kategoria: Objektet

Nëngrupi: Mjet