Emoji 2.0

Publikuar në nëntor 2015, vetëm tre muaj pas Emoji 1.0 , ky përditësim ishte i pari që specifikoi se cilat emoji rekomandoheshin për mbështetjen e modifikuesve të tonit të lëkurës dhe për të mbështetur një sërë kombinimesh familjare si Sekuencat Emoji ZWJ.

Të lidhura