💀 Kafka

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 💀

Kuptimi i emoji

Imazhi i kafkës si emoji është shumë i rëndësishëm gjatë Halloween 🎃. Ky është një simbol i vdekjes, por nuk përdoret gjithmonë fjalë për fjalë.

Ndonjëherë ky buzëqeshje futet në një mesazh për të përcjellë: "Unë do të vdes. Mund të përdoret në një kontekst shaka. Ndonjëherë përdoret për të paralajmëruar rreziqet. Nuk është e pazakontë të përdoret kafka në mënyrë sarkastike.

Gjithashtu i njohur si

  • 💀 Death
  • 💀 Grey Skull
  • 💀 Skeleton

Apple Emri

  • 💀 Skull

💀 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F480

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack, Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%92%80
Punycode xn--fr8h
Bytes (UTF-8) F0 9F 92 80
JavaScript, JSON, Java \uD83D\uDC80
C, C++, Python \U0001f480
CSS \01F480
PHP, Ruby \u{1F480}
Perl \x{1F480}
HTML hex 💀
HTML dec 💀

Etiketat: vdekjen, fytyrë, Përrallë, përbindësh, kafkë

Kategoria: Buzëqeshje dhe emocione

Nëngrupi: Fytyrë negative