Emoji 5.0

Emoji 5.0 është lista e emoji-ve të finalizuar në mars 2017 dhe lëshuar më 18 maj 2017. Ky përditësim përfshinte 56 emoji të reja nga Unicode 10.0 , si dhe 183 sekuenca emoji të përdorura për variantet e gjinisë dhe ngjyrës së lëkurës dhe flamujt e nënndarjes.

Emoji 5.0 shtoi mbështetjen për flamujt e nënndarjeve dhe renditi Anglinë , Skocinë dhe Uellsin si të rekomanduara për shkëmbimin e përgjithshëm (RGI).

Të lidhura