Emoji 4.0

Emoji 4.0 u publikua më 28 nëntor 2016 dhe shtoi Sekuencat Emoji ZWJ për emoji-t me gjini, 16 profesione të reja emoji (32 kur përfshihen versionet e femrave dhe meshkujve), "Flamuri i Ylberit " dhe " Flamuri i Kombeve të Bashkuara ".

Të lidhura