🫡 Fytyrë përshëndetëse

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🫡

Kuptimi i emoji

Fytyrë rrethore e verdhë me një shprehje neutrale. Sytë e tij janë të vegjël, nuk ka vetulla, por goja i duket më shumë si një vijë horizontale. Dora e tij e djathtë është në zonën e ballit, duke treguar një përshëndetje ushtarake. Edhe kjo thuhet se është një “përshëndetje”. Emoji mund të përdoret për të treguar përkushtimin dhe besnikërinë tuaj.

Si duket ky emoji në platforma të ndryshme?

🫡 Kodet Emoji

Codepoints

U+1FAE1

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%AB%A1
Punycode xn--229h
Bytes (UTF-8) f0 9f ab a1
JavaScript, JSON, Java \ud83e\udee1
C, C++, Python \U0001fae1
CSS \01FAE1
PHP, Ruby \u{1FAE1}
Perl \x{1FAE1}
HTML hex 🫡
HTML dec 🫡

Kategoria: Buzëqeshje dhe emocione

Nëngrupi: Dora e fytyrës