Emoji 14.0

Emoji 14.0 është grupi më i fundit i emoji-ve të rekomanduara për lëshim, i miratuar më 14 shtator 2021 së bashku me Unicode 14.0 .

Shtesat përfshijnë mbështetje për tonin e përzier të lëkurës për 🤝 Handshake , e cila deri më tani ka qenë vetëm e verdha e parazgjedhur në shumicën e platformave kryesore. Emoji të tjera të reja përfshijnë një fytyrë përshëndetëse , një top disko të pasqyruar dhe buzë që kafshon .

Mbështetja për Emoji 14.0 është tashmë e disponueshme përmes iOS 15.4 dhe Android 12L të Google .

Platforma të tjera pritet të mbështesin Emoji 14.0 gjatë gjithë vitit 2022.

Disa shitës mbështetën tonet e përbashkëta të lëkurës për emoji- t 🤝 Handshake përpara këtij publikimi.

Të lidhura