Emoji 3.0

I lëshuar në qershor 2016, ky version emoji përkoi me lëshimin e Unicode 9.0 . Ky publikim rekomandoi se cili nga emoji-t Unicode 9 duhet të mbështesë tonet e lëkurës dhe tastierat e kombinuara të prezantimit të emoji-ve të dokumentuara.

Të lidhura