🇷🇺 Flamuri: Rusi

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🇷🇺

Kuptimi i emoji

Federata Ruse është vendi 🌎 më i madhi në botë, me 85 subjekte. Ajo renditet e nënta për nga popullsia. Kryeqyteti i Rusisë është Moska.

Flamuri i Rusisë përbëhet nga tre vija horizontale të kuqe, blu dhe të bardhë.

Flamuri rus përbëhet nga tre vija horizontale të kuqe, blu dhe të bardhë.

Gjithashtu i njohur si

  • 🇷🇺 Regional Indicator Symbol Letters RU
  • 🇷🇺 Russian Flag

Apple Emri

  • 🇷🇺 Flag of Russia

🇷🇺 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F1F7 U+1F1FA

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack
  • Slack
  • Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%87%B7%F0%9F%87%BA
Punycode xn--v77hga
Bytes (UTF-8) F0 9F 87 B7 F0 9F 87 BA
JavaScript, JSON, Java \uD83C\uDDF7\uD83C\uDDFA
C, C++, Python \U0001f1f7\U0001f1fa
CSS \01F1F7 \01F1FA
PHP, Ruby \u{1F1F7}\u{1F1FA}
Perl \x{1F1F7}\x{1F1FA}
HTML hex 🇷🇺
HTML dec 🇷🇺

Etiketat: flamuri

Kategoria: Flamujt

Nëngrupi: Flamuri i vendit