Emoji 13.1

Emoji 13.1 është grupi i emoji-ve të rekomanduara për publikim në shtator 2020. Shtesat përfshijnë mbështetje për tonet e përziera të lëkurës për të gjitha variacionet e 💏 Kiss dhe 💑 Çifti me Zemër , të cilat deri në këtë version disponoheshin vetëm në të verdhën e paracaktuar në shumicën e platformave kryesore.

Që nga nëntori 2021, mbështetja për Emoji 13.1 ofrohet në iOS 14.5 , platforma të ndryshme të Google , Samsung One UI 4.0 , Twitter , Facebook , Windows 11 dhe grupin e licencuar të emoji JoyPixels . Mbështetja e kufizuar është gjithashtu e disponueshme përmes WhatsApp për Android 2.21.16.20 .

Për emoji-t e fillimit të vitit 2020, shihni Emoji 13.0 . Për lëshimin më të fundit të emoji-ve, shihni Emoji 14.0 .

Të lidhura