🇦🇺 Dita e Australisë

Lista e emoji-ve sipas temës: Dita e Australisë

Koala , Kanguri , flamuri australian dhe emoji të tjera përkatëse për Ditën e Australisë, dita zyrtare kombëtare e Australisë që festohet çdo vit më 26 janar.