🔔 zile

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🔔

Kuptimi i emoji

Këmbana e verdhë që është kthyer në simbolin e njoftimeve dhe sinjalizimeve në pajisjet celulare. Shfaqet si një zile klasike e ngjyrosur në ar.

Në korrespondencë, kjo buzëqeshje përdoret si një simbol i kujtesës së një ngjarjeje, planesh, premtimi. Mund të nënkuptojë gjithashtu një sinjal zanor ose thjesht një telefonatë (një alarm në shkollë).

Gjithashtu i njohur si

  • 🔔 Liberty Bell
  • 🔔 Ringer
  • 🔔 Wedding Bell

Apple Emri

  • 🔔 Bell

🔔 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F514

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack, Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%94%94
Punycode xn--nv8h
Bytes (UTF-8) F0 9F 94 94
JavaScript, JSON, Java \uD83D\uDD14
C, C++, Python \U0001f514
CSS \01F514
PHP, Ruby \u{1F514}
Perl \x{1F514}
HTML hex 🔔
HTML dec 🔔

Etiketat: zile

Kategoria: Objektet

Nëngrupi: Tingulli