🥕 Karrota

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🥕

Kuptimi i emoji

Emoji përshkruan një karotë portokalli të ndezur. Është një perime e zgjatur, e fortë e pasur me karotinë. Është përshkruar me majat e gjelbra.

Karota është një nga perimet e para që lidhet me ushqimin e shëndetshëm. Mund të tregojë dietë, të lidhur me lepujt 🐇 ose hundë, si në rastin e burrave të borës .

Apple Emri

  • 🥕 Carrot

🥕 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F955

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack, Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%A5%95
Punycode xn--rr9h
Bytes (UTF-8) F0 9F A5 95
JavaScript, JSON, Java \uD83E\uDD55
C, C++, Python \U0001f955
CSS \01F955
PHP, Ruby \u{1F955}
Perl \x{1F955}
HTML hex 🥕
HTML dec 🥕

Etiketat: karrota, ushqim, perimesh

Kategoria: Ushqim & Pije

Nëngrupi: Perime ushqimore