👨‍👨‍👦 Familja: Burrë, Burrë, Djalë

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 👨‍👨‍👦

Kuptimi i emoji

Ky çift mashkullor me një seks 👬 me fëmijë djalë 👦. Buzëqeshja përfaqëson një çift homoseksual që rrit një djalë. Është një smiley si çdo smiley tjetër me tre anëtarë të familjes, vetëm prindërit këtu janë gay.

Emoji përdoret në kuptimin e tij të mirëfilltë për të ilustruar një familje homoseksuale që rrit një djalë.

Apple Emri

  • 👨‍👨‍👦 Family with Two Fathers and Son

👨‍👨‍👦 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F468 U+200D U+1F466

Kodet e shkurtra

  • Github, Emojipedia
  • Slack

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%91%A8%E2%80%8D%F0%9F%91%A8%E2%80%8D%F0%9F%91%A6
Punycode xn--oq8hda
Bytes (UTF-8) F0 9F 91 A8 E2 80 8D F0 9F 91 A8 E2 80 8D F0 9F 91 A6
JavaScript, JSON, Java \uD83D\uDC68\u200D\uD83D\uDC68\u200D\uD83D\uDC66
C, C++, Python \U0001f468\u200D\U0001f468\u200D\U0001f466
CSS \01F468 \200D \01F468 \200D \01F466
PHP, Ruby \u{1F468}\u{200D}\u{1F468}\u{200D}\u{1F466}
Perl \x{1F468}\x{200D}\x{1F468}\x{200D}\x{1F466}
HTML hex 👨‍👨‍👦
HTML dec 👨‍👨‍👦

Etiketat: djalë, familjare, njeri