🇧🇷 Flamuri: Brazil

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🇧🇷

Kuptimi i emoji

Flamuri kombëtar i Brazilit, i cili është një Republikë Federale dhe mbulon një zonë të madhe. Ndodhet në Amerikën e Jugut dhe zë rreth gjysmën e sipërfaqes së saj.

Flamuri jeshil përshkruan një romb të verdhë të përmbysur në të cilin është gdhendur një top blu me 27 yje ⭐ dhe fjalët "rend dhe përparim".

Gjithashtu i njohur si

  • 🇧🇷 Brazilian Flag
  • 🇧🇷 Flag For Brasil

Apple Emri

  • 🇧🇷 Flag of Brazil

🇧🇷 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F1E7 U+1F1F7

Kodet e shkurtra

  • Github
  • Slack
  • Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%87%A7%F0%9F%87%B7
Punycode xn--f77h6a
Bytes (UTF-8) F0 9F 87 A7 F0 9F 87 B7
JavaScript, JSON, Java \uD83C\uDDE7\uD83C\uDDF7
C, C++, Python \U0001f1e7\U0001f1f7
CSS \01F1E7 \01F1F7
PHP, Ruby \u{1F1E7}\u{1F1F7}
Perl \x{1F1E7}\x{1F1F7}
HTML hex 🇧🇷
HTML dec 🇧🇷

Etiketat: flamuri

Kategoria: Flamujt

Nëngrupi: Flamuri i vendit