🤟 Dashuria-Ti gjest

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🤟

Kuptimi i emoji

Një dorë njerëzore me ngjyrë të verdhë me gishtat që përfaqësojnë "brirët" ose "dhinë". Emoji i referohet llojit amerikan të gjestit, që tregon të goditur nga dashuria 💘.

Dora tregohet me gishtin tregues, gishtin e madh dhe gishtin rozë të shtyrë jashtë. Gishtat e mesit dhe unazës janë të mbyllur. Një simbol i tillë është gjithashtu shumë i ngjashëm me " dhinë lëkundëse "🤘. Ata e përdorin atë jo vetëm për të pranuar ndjenjat e tyre, por edhe për të treguar gjakftohtësi, admirim.

Apple Emri

  • 🤟 Love-You Gesture

Unicode Emri

  • 🤟 I Love You Hand Sign

🤟 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F91F

Kodet e shkurtra

  • Github, Emojipedia
  • Slack

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%A4%9F
Punycode xn--7p9h
Bytes (UTF-8) F0 9F A4 9F
JavaScript, JSON, Java \uD83E\uDD1F
C, C++, Python \U0001f91f
CSS \01F91F
PHP, Ruby \u{1F91F}
Perl \x{1F91F}
HTML hex 🤟
HTML dec 🤟

Etiketat: dorë, ILY, gjest dashuri-ju

Kategoria: Njerëzit & Trupi

Nëngrupi: Gishtat e dorës të pjesshëm