🚵🏽 Person Biking malore: Ton i mesëm i lëkurës

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🚵🏽

Kuptimi i emoji

Versioni i personit që ngas një biçikletë mali 🚵 smiley. Këtu, një modalitet mesatar i tonit të lëkurës është aplikuar për personazhin, duke e ngjyrosur atë me një nuancë kafe. Ky është një variant i çiklistit pa referencë specifike për gjininë, kështu që emoji mund të përdoret në lidhje me djemtë ose vajzat.

Të pëlqen të ngasësh biçikletën në fshat gjatë fundjavës? Na tregoni për këtë me një emoji! Ndani përvojën tuaj me miqtë tuaj.

🚵🏽 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F6B5 U+1F3FD

Kodet e shkurtra

  • Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%9A%B5%F0%9F%8F%BD
Punycode xn--on8hp7b
Bytes (UTF-8) F0 9F 9A B5 F0 9F 8F BD
JavaScript, JSON, Java \uD83D\uDEB5\uD83C\uDFFD
C, C++, Python \U0001f6b5\U0001f3fd
CSS \01F6B5 \01F3FD
PHP, Ruby \u{1F6B5}\u{1F3FD}
Perl \x{1F6B5}\x{1F3FD}
HTML hex 🚵🏽
HTML dec 🚵🏽