🚵🏽 Лице планински велосипедизам: среден тон на кожа

Копирајте го и залепете го ова емоџи: 🚵🏽

Значење емоџи

Верзија на личноста што вози планински велосипед 🚵 смајли. Овде, на ликот е применет мод со среден тон на кожата, кој го обојува со кафеава нијанса. Ова е варијација на велосипедист без специфична референца на полот, така што емоџито може да се користи во однос на момци или девојки.

Сакате да возите велосипед на село за време на викендот? Кажете ни за тоа со емотикони! Споделете го вашето искуство со вашите пријатели.

🚵🏽 Емоџи кодови

Codepoints

U+1F6B5 U+1F3FD

Кратки кодови

  • Emojipedia

За програмери

URL escape code %F0%9F%9A%B5%F0%9F%8F%BD
Punycode xn--on8hp7b
Bytes (UTF-8) F0 9F 9A B5 F0 9F 8F BD
JavaScript, JSON, Java \uD83D\uDEB5\uD83C\uDFFD
C, C++, Python \U0001f6b5\U0001f3fd
CSS \01F6B5 \01F3FD
PHP, Ruby \u{1F6B5}\u{1F3FD}
Perl \x{1F6B5}\x{1F3FD}
HTML hex 🚵🏽
HTML dec 🚵🏽