🗽 Statuja e Lirise

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🗽

Kuptimi i emoji

Emoji që simbolizojnë Shtetet e Bashkuara të Amerikës 🇺🇸. Ajo tregon Statujën e Lirisë në afërsi të qytetit të Nju Jorkut.

Kjo është një statujë e madhe që është vendosur në një ishull pranë qytetit të Nju Jorkut. Sot konsiderohet si mishërimi i demokracisë dhe lirisë, një simbol i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Gjithashtu i njohur si

  • 🗽 New York

Apple Emri

  • 🗽 Statue of Liberty

🗽 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F5FD

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack, Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%97%BD
Punycode xn--b28h
Bytes (UTF-8) F0 9F 97 BD
JavaScript, JSON, Java \uD83D\uDDFD
C, C++, Python \U0001f5fd
CSS \01F5FD
PHP, Ruby \u{1F5FD}
Perl \x{1F5FD}
HTML hex 🗽
HTML dec 🗽

Etiketat: liria, tatuazh, Statuja e Lirise

Kategoria: Udhëtim & Vende

Nëngrupi: Ndërtesa e vendit