Bejsbolli

Kopjo dhe ngjit këtë emoji:

Kuptimi i emoji

Ky është një top i bardhë i mbuluar me lëkurë. Qepjet janë të qepura me fije të kuqe. Është një top bejsbolli që rrihet me shkop druri 🏏. Përdoret për të treguar lojën e bejsbollit.

Një simbol i njohur i një loje sportive të njohur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Emoji përdoret fjalë për fjalë, pa asnjë kuptim indirekt. Sidoqoftë, mund të përfaqësojë shpejtësi të madhe pasi topi lëviz jashtëzakonisht shpejt nëpër fushë.

Gjithashtu i njohur si

  • Softball

Apple Emri

  • Baseball

Kodet Emoji

Codepoints

U+26BE

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack, Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %E2%9A%BE
Punycode xn--z8h
Bytes (UTF-8) E2 9A BE
JavaScript, JSON, Java \u26BE
C, C++, Python \u26BE
CSS \26BE
PHP, Ruby \u{26BE}
Perl \x{26BE}
HTML hex ⚾
HTML dec ⚾

Etiketat: topin, bejsbolli

Kategoria: Aktivitetet

Nëngrupi: Sporti