🏓 Ping Pong

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🏓

Kuptimi i emoji

Raketë me top për të luajtur pin pong ose pingpong. Është një sport shumë emocionues dhe dinamik që është i popullarizuar në të gjithë botën. Ping pongu shfaqet si një raketë e vogël e kuqe me një top të bardhë.

Kjo është një buzëqeshje për t'u treguar njerëzve se si po kaloni në ping pong. Në kuptimin pervers, emoji ka një kuptim të rëndë : treshe. Është një shprehje e vrazhdë ku topi përfaqësohet si një vajzë dhe dy raketat si burra 👬.

Gjithashtu i njohur si

  • 🏓 Ping Pong
  • 🏓 Table Tennis

Apple Emri

  • 🏓 Table Tennis Paddle and Ball

Unicode Emri

  • 🏓 Table Tennis Paddle and Ball

🏓 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F3D3

Kodet e shkurtra

  • Github, Emojipedia
  • Slack

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%8F%93
Punycode xn--hm8h
Bytes (UTF-8) F0 9F 8F 93
JavaScript, JSON, Java \uD83C\uDFD3
C, C++, Python \U0001f3d3
CSS \01F3D3
PHP, Ruby \u{1F3D3}
Perl \x{1F3D3}
HTML hex 🏓
HTML dec 🏓

Etiketat: topin, shkop, lojë, vozis, ping pong, pingpong

Kategoria: Aktivitetet

Nëngrupi: Sporti