🎡 Rrota Ferris

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🎡

Kuptimi i emoji

Në emoji, shohim rrotën e Ferrisit, një atraksion që përbëhet nga një rrotë e madhe që është e montuar në një bosht mbështetës, si dhe kabinat në të cilat gjenden kalorësit.

Rrota e Ferrisit është një simbol i parkut argëtues, udhëtimeve, fundjavës, kalimit të kohës me një fëmijë të gjithë familjes 👪.

Gjithashtu i njohur si

  • 🎡 Big Wheel
  • 🎡 Fairground
  • 🎡 Observation Wheel

Apple Emri

  • 🎡 Ferris Wheel

🎡 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F3A1

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack, Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%8E%A1
Punycode xn--1k8h
Bytes (UTF-8) F0 9F 8E A1
JavaScript, JSON, Java \uD83C\uDFA1
C, C++, Python \U0001f3a1
CSS \01F3A1
PHP, Ruby \u{1F3A1}
Perl \x{1F3A1}
HTML hex 🎡
HTML dec 🎡

Etiketat: Park dëfrimi, ferri, rrota

Kategoria: Udhëtim & Vende

Nëngrupi: Vendi tjetër