🎠 Kali i karuselit

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🎠

Kuptimi i emoji

Figura e kalit 🐎, prej druri ose plastike, e paraqitur në krahun e karuselit. Kali shikon në të majtë dhe portretizohet në lartësinë e plotë. Është me ngjyra mjaft të ndezura. Fëmijëve zakonisht u pëlqen të hipin në udhëtime të tilla.

Gjeni një figurë të tillë në parqet argëtuese. Në korrespondencë, një buzëqeshje e tillë gjendet në diskutimet e shëtitjeve nëpër parqe, pjesëmarrjes në karnavale dhe panaire.

Gjithashtu i njohur si

  • 🎠 Carnival
  • 🎠 Fairground
  • 🎠 Merry Go Round

Apple Emri

  • 🎠 Carousel Horse

🎠 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F3A0

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack, Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%8E%A0
Punycode xn--0k8h
Bytes (UTF-8) F0 9F 8E A0
JavaScript, JSON, Java \uD83C\uDFA0
C, C++, Python \U0001f3a0
CSS \01F3A0
PHP, Ruby \u{1F3A0}
Perl \x{1F3A0}
HTML hex 🎠
HTML dec 🎠

Etiketat: karuseli, kalë

Kategoria: Udhëtim & Vende

Nëngrupi: Vendi tjetër