🇳🇬 Flamuri: Nigeri

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🇳🇬

Kuptimi i emoji

Emoji me flamurin zyrtar kombëtar të Nigerisë, i cili duket si një leckë drejtkëndëshe e përbërë nga tre seksione vertikale: jeshile, e bardhë, jeshile. Vijat janë me gjerësi të barabartë ↔️.

E gjelbra lidhet me pyjet dhe pasurinë natyrore të tokave të Nigerisë, ndërsa brezi i bardhë përfaqëson paqen.

Gjithashtu i njohur si

  • 🇳🇬 Nigerian Flag

Apple Emri

  • 🇳🇬 Flag of Nigeria

🇳🇬 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F1F3 U+1F1EC

Kodet e shkurtra

  • Slack
  • Github
  • Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%87%B3%F0%9F%87%AC
Punycode xn--k77hna
Bytes (UTF-8) F0 9F 87 B3 F0 9F 87 AC
JavaScript, JSON, Java \uD83C\uDDF3\uD83C\uDDEC
C, C++, Python \U0001f1f3\U0001f1ec
CSS \01F1F3 \01F1EC
PHP, Ruby \u{1F1F3}\u{1F1EC}
Perl \x{1F1F3}\x{1F1EC}
HTML hex 🇳🇬
HTML dec 🇳🇬

Etiketat: flamuri

Kategoria: Flamujt

Nëngrupi: Flamuri i vendit