🇨🇭 Flamuri: Zvicër

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🇨🇭

Kuptimi i emoji

Flamuri kombëtar i Zvicrës, është i kuq dhe ka një plus të madh të bardhë në qendër. Duket si emblema e ambulancës 🚑.

E lidhur me Zvicrën, mirëqenien, Evropën, cilësinë.

Gjithashtu i njohur si

  • 🇨🇭 Red Cross
  • 🇨🇭 Swiss Flag

Apple Emri

  • 🇨🇭 Flag of Switzerland

🇨🇭 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F1E8 U+1F1ED

Kodet e shkurtra

  • Slack
  • Github
  • Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%87%A8%F0%9F%87%AD
Punycode xn--g77hka
Bytes (UTF-8) F0 9F 87 A8 F0 9F 87 AD
JavaScript, JSON, Java \uD83C\uDDE8\uD83C\uDDED
C, C++, Python \U0001f1e8\U0001f1ed
CSS \01F1E8 \01F1ED
PHP, Ruby \u{1F1E8}\u{1F1ED}
Perl \x{1F1E8}\x{1F1ED}
HTML hex 🇨🇭
HTML dec 🇨🇭

Etiketat: flamuri

Kategoria: Flamujt

Nëngrupi: Flamuri i vendit