🇩🇪 Flamuri: Gjermani

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🇩🇪

Kuptimi i emoji

Flamuri kombëtar gjerman përbëhet nga tre vija horizontale në një raport 1:1:1. Shiriti i sipërm është i ngjyrosur në të zezë, vija e mesme në të kuqe dhe shiriti i poshtëm në të verdhë ose ari.

Sot, Gjermania është një vend shumë i zhvilluar në Evropë dhe është shumë e zakonshme të shohësh emoji të flamurit të saj në të gjitha llojet e diskutimeve dhe bisedave.

Gjithashtu i njohur si

  • 🇩🇪 Deutsch Flag
  • 🇩🇪 German Flag
  • 🇩🇪 Regional Indicator Symbol Letters DE

Apple Emri

  • 🇩🇪 Flag of Germany

🇩🇪 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F1E9 U+1F1EA

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack
  • Slack
  • Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%87%A9%F0%9F%87%AA
Punycode xn--h77hc
Bytes (UTF-8) F0 9F 87 A9 F0 9F 87 AA
JavaScript, JSON, Java \uD83C\uDDE9\uD83C\uDDEA
C, C++, Python \U0001f1e9\U0001f1ea
CSS \01F1E9 \01F1EA
PHP, Ruby \u{1F1E9}\u{1F1EA}
Perl \x{1F1E9}\x{1F1EA}
HTML hex 🇩🇪
HTML dec 🇩🇪

Etiketat: flamuri

Kategoria: Flamujt

Nëngrupi: Flamuri i vendit