💟 Dekorimi i zemrës

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 💟

Kuptimi i emoji

Element dekorativ në formën e një ikone zemre në formën e një copëze. Mund të perceptohet si një ngjitëse ose një pikturë. Zemra e kuqe është përshkruar në një drejtkëndësh rozë me skaje të pjerrëta.

Zemra në një kornizë rozë imiton një kartolinë të Ditës së Shën Valentinit, e përdorur si një simbol dashurie. Mund të nënkuptojë gjithashtu idenë se dashuria do të shpëtojë botën dhe do të shërojë plagët. Përdoret më rrallë se zemra standarde e kuqe ❤️.

Apple Emri

  • 💟 Heart Decoration

💟 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F49F

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack, Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%92%9F
Punycode xn--bs8h
Bytes (UTF-8) F0 9F 92 9F
JavaScript, JSON, Java \uD83D\uDC9F
C, C++, Python \U0001f49f
CSS \01F49F
PHP, Ruby \u{1F49F}
Perl \x{1F49F}
HTML hex 💟
HTML dec 💟

Etiketat: zemra, dekorim i zemrës

Kategoria: Buzëqeshje dhe emocione

Nëngrupi: Emocioni