🛢️ Daulle vaji

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🛢️

Kuptimi i emoji

Fuçi metalike e kuqe. Zakonisht vaji i motorit dhe karburanti transportohen në këto kontejnerë. Shfaqet si një cilindër me shirita. Përdoret në kontekstin e diskutimeve për vajin dhe lubrifikantët, kontejnerët dhe bateritë.

Fytyra e buzëqeshur zakonisht përdoret në një kuptim të mirëfilltë kur fuçi ose cisterna referohen në një mesazh. Ky lloj emoji është i popullarizuar në mesin e punonjësve të stacioneve të shërbimit 🧑🔧, ku vajrat e motorit ruhen në kontejnerë të tillë.

Apple Emri

  • 🛢️ Oil Drum

🛢️ Kodet Emoji

Codepoints

U+1F6E2 U+FE0F

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack, Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%9B%A2%EF%B8%8F
Punycode xn--u88h
Bytes (UTF-8) F0 9F 9B A2 EF B8 8F
JavaScript, JSON, Java \uD83D\uDEE2\uFE0F
C, C++, Python \U0001f6e2\uFE0F
CSS \01F6E2 \FE0F
PHP, Ruby \u{1F6E2}\u{FE0F}
Perl \x{1F6E2}\x{FE0F}
HTML hex 🛢️
HTML dec 🛢️

Etiketat: daulle, vaj

Kategoria: Objektet