🥜 Kikirikët

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🥜

Kuptimi i emoji

Fruti i kikirikut i paraqitur në lëvozhgë është një nuancë kafe e lehtë. Ata janë një frut i ngrënshëm që shumë njerëz i quajnë kikirikë. Në fakt, kikirikët i përkasin familjes së bishtajoreve.

Është një ushqim shumë i njohur dhe përdoret për të bërë makarona. Kikirikët hahen gjithashtu të papërpunuara dhe të pjekura. Emoji përdoret në kontekstin e diskutimit të ushqimeve dhe të mirave të preferuara.

Gjithashtu i njohur si

  • 🥜 Nuts

Apple Emri

  • 🥜 Peanuts

🥜 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F95C

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack, Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%A5%9C
Punycode xn--yr9h
Bytes (UTF-8) F0 9F A5 9C
JavaScript, JSON, Java \uD83E\uDD5C
C, C++, Python \U0001f95c
CSS \01F95C
PHP, Ruby \u{1F95C}
Perl \x{1F95C}
HTML hex 🥜
HTML dec 🥜

Etiketat: ushqim, arrë, kikiriku, kikiriku, perimesh

Kategoria: Ushqim & Pije

Nëngrupi: Perime ushqimore