🎪 Tenda Cirku

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🎪

Kuptimi i emoji

Imazhi i një tende cirku me vija të ndezura në të verdhë dhe të kuqe ose të bardhë dhe të kuqe. Marque është e lidhur me cirkun, argëtimin, performancën, shfaqjet, truket, xhonglerët 🤹 dhe kllounët 🤡.

Në një kuptim figurativ, mund të tregojë një vend të çmendur, siç është një shtëpi ku secili jeton sipas rregullave të veta, duke provokuar kaos.

Gjithashtu i njohur si

  • 🎪 Big Top
  • 🎪 Circus

Apple Emri

  • 🎪 Circus Tent

🎪 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F3AA

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack, Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%8E%AA
Punycode xn--bl8h
Bytes (UTF-8) F0 9F 8E AA
JavaScript, JSON, Java \uD83C\uDFAA
C, C++, Python \U0001f3aa
CSS \01F3AA
PHP, Ruby \u{1F3AA}
Perl \x{1F3AA}
HTML hex 🎪
HTML dec 🎪

Etiketat: qarku, tendë

Kategoria: Udhëtim & Vende

Nëngrupi: Vendi tjetër