🏄🏼 Person që bën sërf: Ton lëkure me dritë mesatare

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🏄🏼

Kuptimi i emoji

Versioni i smiley me surfer 🏄, i cili përdor një modalitet më të lehtë të toneve të lëkurës. Personazhi duket si një burrë biond me rroba të lagura, duke hipur në një dërrasë sërfi mbi një valë. Trupi i tij shfaqet në një nuancë të lehtë kremi. Është një version i padobishëm i një burri që mund të përdoret për gratë dhe burrat.

Emoji shfaqet në korrespondencën në lidhje me detin, surfing, trafikun e plazhit.

🏄🏼 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F3C4 U+1F3FC

Kodet e shkurtra

  • Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%8F%84%F0%9F%8F%BC
Punycode xn--1l8hqd
Bytes (UTF-8) F0 9F 8F 84 F0 9F 8F BC
JavaScript, JSON, Java \uD83C\uDFC4\uD83C\uDFFC
C, C++, Python \U0001f3c4\U0001f3fc
CSS \01F3C4 \01F3FC
PHP, Ruby \u{1F3C4}\u{1F3FC}
Perl \x{1F3C4}\x{1F3FC}
HTML hex 🏄🏼
HTML dec 🏄🏼