🏄🏼 Лице што сурфа: средно-светол тон на кожа

Копирајте го и залепете го ова емоџи: 🏄🏼

Значење емоџи

Верзија на смешковци со сурфер 🏄, која користи мод за посветла боја на кожа. Ликот изгледа како русокос маж во мокар кој јава на даска за сурфање на бран. Неговото тело е прикажано во светла кремаста нијанса. Тоа е бескорисна верзија на маж што може да се користи за жени и мажи.

Емоџито се појавува во кореспонденција за море, сурфање, сообраќај на плажа.

🏄🏼 Емоџи кодови

Codepoints

U+1F3C4 U+1F3FC

Кратки кодови

  • Emojipedia

За програмери

URL escape code %F0%9F%8F%84%F0%9F%8F%BC
Punycode xn--1l8hqd
Bytes (UTF-8) F0 9F 8F 84 F0 9F 8F BC
JavaScript, JSON, Java \uD83C\uDFC4\uD83C\uDFFC
C, C++, Python \U0001f3c4\U0001f3fc
CSS \01F3C4 \01F3FC
PHP, Ruby \u{1F3C4}\u{1F3FC}
Perl \x{1F3C4}\x{1F3FC}
HTML hex 🏄🏼
HTML dec 🏄🏼