💩 Grumbulli i Poo

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 💩

Kuptimi i emoji

Një fytyrë e buzëqeshur në formën e një feces kafe me sy 👀 dhe një gojë të hapur me gëzim. Një buzëqeshje mjaft e keqe që përdoret gjatë konflikteve dhe sharjeve. Ju gjithashtu mund të dërgoni një poo për të theksuar cilësinë e kënaqshme. Për shembull, kur bëhet fjalë për cilësinë e një fotoje: "Picture - 💩". Menjëherë gjithçka është e qartë. Shpesh ky emoji përdoret në përshëndetje miqësore me humor.

Gjithashtu i njohur si

  • 💩 Dog Dirt
  • 💩 Smiling Poop

Apple Emri

  • 💩 Pile of Poop

💩 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F4A9

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack
  • Github, Slack
  • Github, Slack
  • Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%92%A9
Punycode xn--ls8h
Bytes (UTF-8) F0 9F 92 A9
JavaScript, JSON, Java \uD83D\uDCA9
C, C++, Python \U0001f4a9
CSS \01F4A9
PHP, Ruby \u{1F4A9}
Perl \x{1F4A9}
HTML hex 💩
HTML dec 💩

Etiketat: bajga, fytyrë, përbindësh, grumbull poo, poo, jashtëqitjes

Kategoria: Buzëqeshje dhe emocione

Nëngrupi: Bëni kostume