🧑🏿‍✈️ Piloti: Ton i errët i lëkurës

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🧑🏿‍✈️

Kuptimi i emoji

Emoji të dyfishta që kombinojnë imazhin e të rriturve 🧑 dhe aeroplanit ✈️ duke përdorur nuancën më të errët të lëkurës. I referohet një personi me lëkurë të errët, jeta e të cilit është e lidhur me aeroplanë, ndonjëherë me helikopterë.

Buzëqeshja neutrale nga gjinia përshkruhet me një buzëqeshje në fytyrë. Mund të ketë një kuptim figurativ dhe të tregojë dëshirën për të arritur majën.

🧑🏿‍✈️ Kodet Emoji

Codepoints

U+1F9D1 U+1F3FF U+200D U+2708 U+FE0F

Kodet e shkurtra

  • Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%A7%91%F0%9F%8F%BF%E2%80%8D%E2%9C%88%EF%B8%8F
Punycode xn--3bi7648mywd
Bytes (UTF-8) F0 9F A7 91 F0 9F 8F BF E2 80 8D E2 9C 88 EF B8 8F
JavaScript, JSON, Java \uD83E\uDDD1\uD83C\uDFFF\u200D\u2708\uFE0F
C, C++, Python \U0001f9d1\U0001f3ff\u200D\u2708\uFE0F
CSS \01F9D1 \01F3FF \200D \2708 \FE0F
PHP, Ruby \u{1F9D1}\u{1F3FF}\u{200D}\u{2708}\u{FE0F}
Perl \x{1F9D1}\x{1F3FF}\x{200D}\x{2708}\x{FE0F}
HTML hex 🧑🏿‍✈️
HTML dec 🧑🏿‍✈️