🥲 Fytyrë e buzëqeshur me lot

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🥲

Kuptimi i emoji

Fytyrë me një buzëqeshje, sy të vegjël dhe lot. Emoji përdoret për të komunikuar një kërkesë, pavarësisht vështirësive dhe pengesave. Ky emoticon nuk përcjell gëzim apo trishtim. Thelbi i saj është të tregojë sfidat apo dhimbjet që duhen kapërcyer. Kjo fytyrë synon të zbulojë misterin e gjendjes reale të punëve.

Apple Emri

  • 🥲 Smiling Face with Tear

🥲 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F972

Kodet e shkurtra

  • Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%A5%B2
Punycode xn--ls9h
Bytes (UTF-8) F0 9F A5 B2
JavaScript, JSON, Java \uD83E\uDD72
C, C++, Python \U0001f972
CSS \01F972
PHP, Ruby \u{1F972}
Perl \x{1F972}
HTML hex 🥲
HTML dec 🥲

Etiketat: mirënjohës, krenare, i lehtësuar, duke qeshur, fytyrë e qeshur me lot, lot, i prekur

Kategoria: Buzëqeshje dhe emocione

Nëngrupi: Përballuni me dashuri