☀️ dielli

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: ☀️

Kuptimi i emoji

Imazhi i një dielli të verdhë me rreze që shikojnë në të gjitha drejtimet. Ylli më i madh dhe më i nxehtë në sistemin tonë diellor. Emoji përshkruan në mënyrë skematike diellin si një rreth dhe rrezet trekëndore të verdhë.

Dielli lidhet me ngrohtësinë, verën, lumturinë, në kontrast me emoji të hënës 🌕 për të përfaqësuar natën.

Gjithashtu i njohur si

  • ☀️ Sun
  • ☀️ Sunshine

Apple Emri

  • ☀️ Sun

Unicode Emri

  • ☀️ Black Sun with Rays

☀️ Kodet Emoji

Codepoints

U+2600 U+FE0F

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack
  • Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %E2%98%80%EF%B8%8F
Punycode xn--k3h
Bytes (UTF-8) E2 98 80 EF B8 8F
JavaScript, JSON, Java \u2600\uFE0F
C, C++, Python \u2600\uFE0F
CSS \2600 \FE0F
PHP, Ruby \u{2600}\u{FE0F}
Perl \x{2600}\x{FE0F}
HTML hex ☀️
HTML dec ☀️