🌵 Kaktus

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🌵

Kuptimi i emoji

Emoji përfaqëson një kaktus të gjelbër të harlisur me gjemba. Kërcelli më i madh qendror ka dy kërcell më të vegjël të bashkangjitur në të dyja anët. Në disa platforma, kaktusi shfaqet duke lulëzuar ose ne shohim vetëm siluetën e tij.

Kaktusi lidhet me shkretëtirën 🏜️, Teksasin, Afrikën, diellin e nxehtë. Gjithashtu, një kaktus mund të tregojë një person "me gjemba" që nuk i pëlqen komunikimi.

Gjithashtu i njohur si

  • 🌵 Desert

Apple Emri

  • 🌵 Cactus

🌵 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F335

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack, Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%8C%B5
Punycode xn--yh8h
Bytes (UTF-8) F0 9F 8C B5
JavaScript, JSON, Java \uD83C\uDF35
C, C++, Python \U0001f335
CSS \01F335
PHP, Ruby \u{1F335}
Perl \x{1F335}
HTML hex 🌵
HTML dec 🌵

Etiketat: kaktu, bimore

Kategoria: Kafshët & Natyra

Nëngrupi: Mbillni të tjera