🎺 Bori

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🎺

Kuptimi i emoji

Një instrument frymor që i ngjan një gypi, trupi i të cilit është i përdredhur dhe ka disa çelësa. Një instrument i tillë frymor përdoret në mënyrë aktive në muzikën xhaz së bashku me saksofonin 🎷.

Përdoruesit e buzëqeshjes mund të përshkruajnë një lloj të veçantë instrumenti muzikor kur është e nevojshme ta bëjnë këtë në korrespondencë. Në një kuptim personal mund të nënkuptojë dështim kur i referohemi "çështja është një tub".

Gjithashtu i njohur si

  • 🎺 Horn
  • 🎺 Jazz

Apple Emri

  • 🎺 Trumpet

🎺 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F3BA

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack, Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%8E%BA
Punycode xn--rl8h
Bytes (UTF-8) F0 9F 8E BA
JavaScript, JSON, Java \uD83C\uDFBA
C, C++, Python \U0001f3ba
CSS \01F3BA
PHP, Ruby \u{1F3BA}
Perl \x{1F3BA}
HTML hex 🎺
HTML dec 🎺

Etiketat: instrument, muzikë, bori

Kategoria: Objektet

Nëngrupi: Instrument muzikor