👭 Gratë që mbajnë duart

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 👭

Kuptimi i emoji

Ky është një imazh i buzëqeshur i dy vajzave ose grave 👩 që qëndrojnë së bashku dhe janë kapur për dore 🧑🤝🧑. Ata ndoshta janë miq shumë të ngushtë. Ky emoticon përshkruan gjithashtu një çift të të njëjtit seks në një marrëdhënie dashurie.

Emoji përdoret në kontekstin e marrëdhënieve të ngushta, përkujdesjes, mbështetjes dhe dashurisë. Nuk përfaqëson domosdoshmërisht lezbiket, emoji mund të nënkuptojë miq, motra.

Gjithashtu i njohur si

  • 👭 Lesbian Couple

Apple Emri

  • 👭 Two Women Holding Hands

Unicode Emri

  • 👭 Two Women Holding Hands

👭 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F46D

Kodet e shkurtra

  • Slack, Emojipedia
  • Github, Slack

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%91%AD
Punycode xn--vq8h
Bytes (UTF-8) F0 9F 91 AD
JavaScript, JSON, Java \uD83D\uDC6D
C, C++, Python \U0001f46d
CSS \01F46D
PHP, Ruby \u{1F46D}
Perl \x{1F46D}
HTML hex 👭
HTML dec 👭

Etiketat: çift, dorë, duke mbajtur dore, femrat, gra të mbajtura për dore

Kategoria: Njerëzit & Trupi

Nëngrupi: Familja