🥱 Fytyrë që gogëlon

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🥱

Kuptimi i emoji

Fytyra e buzëqeshur e zverdhur me dy sytë e ndezur të mbyllur, vetullat e tërhequra poshtë dhe gojën e hapur që mbulon dorën e djathtë 🤚.

Kjo fytyrë e bën të qartë se ju dëshironi të flini, ose kjo bisedë është aq jointeresante dhe e mërzitshme saqë ju tërheq gjumi. Keni nevojë të portretizoni zevok në korrespondencën tuaj? Atëherë ky emoji do të ndihmojë!

Apple Emri

  • 🥱 Yawning Face

🥱 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F971

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack, Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%A5%B1
Punycode xn--ks9h
Bytes (UTF-8) F0 9F A5 B1
JavaScript, JSON, Java \uD83E\uDD71
C, C++, Python \U0001f971
CSS \01F971
PHP, Ruby \u{1F971}
Perl \x{1F971}
HTML hex 🥱
HTML dec 🥱

Etiketat: i mërzitur, i lodhur, gogës, fytyrë e mërzitur

Kategoria: Buzëqeshje dhe emocione

Nëngrupi: Fytyra e shqetësuar