Emoji 13.1

Емоџи 13.1 е збир на емотикони препорачани за објавување во септември 2020 година. Додатоците вклучуваат поддршка за мешан тон на кожата за сите варијации на 💏 Kiss и 💑 Couple with Heart , кои до ова издание беа достапни само во стандардна жолта боја на повеќето големи платформи.

Од ноември 2021 година, поддршката за Emoji 13.1 е достапна на iOS 14.5 , различни платформи на Google , Samsung One UI 4.0 , Twitter , Facebook , Windows 11 и лиценцираниот сет на емотикони JoyPixels . Ограничена поддршка е достапна и преку WhatsApp за Android 2.21.16.20 .

За емотиконите од почетокот на 2020 година, видете Емоџи 13.0 . За најновото издание на емотикони, видете Емоџи 14.0 .

Поврзани