🍼 Shishe për bebe

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🍼

Kuptimi i emoji

Imazhi i një shishe bebeje me thithkë dhe formulë ushqimi (qumësht) brenda. Objekti është i pozicionuar rreptësisht vertikalisht ose në një kënd me planin horizontal.

Emoji përdoret në kontekstin e bisedave rreth ushqyerjes së foshnjave të vogla 👶, diskutimit të qumështit natyral të gjirit ose formulave të ndryshme të të ushqyerit. Buzëqeshja mund të përdoret gjithashtu në një kuptim konkret kur një i rritur sillet si një foshnjë.

Gjithashtu i njohur si

  • 🍼 Bottle Feeding

Apple Emri

  • 🍼 Baby Bottle

🍼 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F37C

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack, Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%8D%BC
Punycode xn--zj8h
Bytes (UTF-8) F0 9F 8D BC
JavaScript, JSON, Java \uD83C\uDF7C
C, C++, Python \U0001f37c
CSS \01F37C
PHP, Ruby \u{1F37C}
Perl \x{1F37C}
HTML hex 🍼
HTML dec 🍼

Etiketat: bebe, shishe, pije, qumësht

Kategoria: Ushqim & Pije

Nëngrupi: Pije