👨‍🍼 Burri që ushqen foshnjën

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 👨‍🍼

Kuptimi i emoji

Emodji me burrë me fytyrë të verdhë 👨, bebe 👶 dhe shishe formula 🍼. Ai përfaqëson babain e kujdesshëm që ushqen fëmijën e tij. Shpesh ndodh që fëmija të refuzojë të marrë gjoksin e nënës. Prindërit nuk kanë zgjidhje tjetër veçse të kalojnë në ushqimin artificial.

Babai gjithashtu mund të ndihmojë me ushqimin me shishe. Ky emoji është i ngjashëm në kuptim me emoji-n " grua që ushqehet " 👩🍼.

Apple Emri

  • 👨‍🍼 Man Feeding Baby

👨‍🍼 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F468 U+200D U+1F37C

Kodet e shkurtra

  • Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%91%A8%E2%80%8D%F0%9F%8D%BC
Punycode xn--zj8hxo
Bytes (UTF-8) F0 9F 91 A8 E2 80 8D F0 9F 8D BC
JavaScript, JSON, Java \uD83D\uDC68\u200D\uD83C\uDF7C
C, C++, Python \U0001f468\u200D\U0001f37c
CSS \01F468 \200D \01F37C
PHP, Ruby \u{1F468}\u{200D}\u{1F37C}
Perl \x{1F468}\x{200D}\x{1F37C}
HTML hex 👨‍🍼
HTML dec 👨‍🍼

Etiketat: bebe, të ushqyerit, njeri, infermierinë

Kategoria: Njerëzit & Trupi

Nëngrupi: Roli i personit