🏸 Badminton

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🏸

Kuptimi i emoji

Emoji sportive që përshkruajnë një raketë dhe një karikator. Kjo është mënyra se si sistemi emoji përfaqëson lojën e badmintonit. Vlen të theksohet se raketa është mjaft e ngjashme me atë të përdorur në tenis 🎾. Sidoqoftë, nuk duhet t'i ngatërroni këto emoticon.

Kur duhet të diskutoni planet me miqtë për t'u takuar për një lojë badminton, përdorni këtë version të emoticonit. Si rregull, emoji mund të gjenden në biseda rreth sporteve, stërvitjeve, garave.

Apple Emri

  • 🏸 Badminton Racquet and Shuttlecock

Unicode Emri

  • 🏸 Badminton Racquet and Shuttlecock

🏸 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F3F8

Kodet e shkurtra

  • Github, Emojipedia
  • Slack

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%8F%B8
Punycode xn--jn8h
Bytes (UTF-8) F0 9F 8F B8
JavaScript, JSON, Java \uD83C\uDFF8
C, C++, Python \U0001f3f8
CSS \01F3F8
PHP, Ruby \u{1F3F8}
Perl \x{1F3F8}
HTML hex 🏸
HTML dec 🏸

Etiketat: badminton, zog zogu, lojë, raketë, koka e anijes

Kategoria: Aktivitetet

Nëngrupi: Sporti