1️ Shifra Një

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 1️

Kuptimi i emoji

Imazhi i një butoni blu katror me një numër të bardhë "një". Ky emoji ilustron çelësin e celularit 📱. Mund ta përdorni për të portretizuar një numër të ndritshëm në korrespondencë, për shembull, kur bashkëbiseduesi kërkon numrin tuaj personal të telefonit.

Si duket ky emoji në platforma të ndryshme?

1️ Kodet Emoji

Codepoints

U+31 U+FE0F

Për zhvilluesit