Pije e nxehtë

Kopjo dhe ngjit këtë emoji:

Kuptimi i emoji

Një filxhan në një tigan në të cilin hidhet një lëng kafe. Duke gjykuar nga imazhi i avullit, është çaj ose kafe e nxehtë. Vegla është paraqitur në të bardhë, me shumë mundësi prej porcelani ose qeramike.

Fytyra e buzëqeshur përdoret në bisedat për pijet e preferuara të nxehta, duke diskutuar për kafenetë dhe kafenetë. Mund të dërgohet edhe si ofertë për të pirë çaj, ose ftesë për çaj.

Gjithashtu i njohur si

  • Coffee
  • Espresso
  • Hot Chocolate
  • Tea

Apple Emri

  • Hot Beverage

Kodet Emoji

Codepoints

U+2615

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack
  • Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %E2%98%95
Punycode xn--53h
Bytes (UTF-8) E2 98 95
JavaScript, JSON, Java \u2615
C, C++, Python \u2615
CSS \2615
PHP, Ruby \u{2615}
Perl \x{2615}
HTML hex ☕
HTML dec ☕

Etiketat: pije, kafe, pije, nxehtë, bashkimi, çaj

Kategoria: Ushqim & Pije

Nëngrupi: Pije