🥂 Syzet kumbuese

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🥂

Kuptimi i emoji

Gota qelqi që prekin njëra-tjetrën me buzë. Shumë afër kuptimit me fytyrën e buzëqeshur me kriklla birre që kërcejnë 🍻. Ky opsion përdoret nga zonjat pasi preferojnë shampanjën dhe verërat.

Kuptimi i emojit është hora!, urime!, gëzuar!, dolli. Përdoret fjalë për fjalë në korrespondencë. Mund të ndodhë në një kuptim sarkastik.

Gjithashtu i njohur si

  • 🥂 Celebration
  • 🥂 Champagne Glasses
  • 🥂 Cheers

Apple Emri

  • 🥂 Clinking Glasses

🥂 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F942

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack, Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%A5%82
Punycode xn--7q9h
Bytes (UTF-8) F0 9F A5 82
JavaScript, JSON, Java \uD83E\uDD42
C, C++, Python \U0001f942
CSS \01F942
PHP, Ruby \u{1F942}
Perl \x{1F942}
HTML hex 🥂
HTML dec 🥂

Etiketat: festoj, trokitje, kumbues gote, pije, gla

Kategoria: Ushqim & Pije

Nëngrupi: Pije