🎆 fishekzjarre

Kopjo dhe ngjit këtë emoji: 🎆

Kuptimi i emoji

Emoji me imazhin e një blic me ngjyra që duket si një shpërthim i vogël 💥. Shfaqet në ngjyrë vjollce dhe rozë. Përdoret në kontekstin e urimeve, festimeve dhe argëtimit.

Fishekzjarret janë një mënyrë për të festuar me zë të lartë dhe me shkëlqim një ngjarje të rëndësishme. Fishekzjarre të tilla blihen për ditëlindje, dasma, natën e Vitit të Ri dhe Krishtlindjet. Në kuptimin figurativ, buzëqeshja mund të përdoret si përgjigje ndaj lajmeve shumë të mira.

Gjithashtu i njohur si

  • 🎆 Explosion

Apple Emri

  • 🎆 Fireworks

🎆 Kodet Emoji

Codepoints

U+1F386

Kodet e shkurtra

  • Github, Slack, Emojipedia

Për zhvilluesit

URL escape code %F0%9F%8E%86
Punycode xn--9j8h
Bytes (UTF-8) F0 9F 8E 86
JavaScript, JSON, Java \uD83C\uDF86
C, C++, Python \U0001f386
CSS \01F386
PHP, Ruby \u{1F386}
Perl \x{1F386}
HTML hex 🎆
HTML dec 🎆

Etiketat: festë, fishekzjarre

Kategoria: Aktivitetet

Nëngrupi: Ngjarja