Emoji 4.0

Емоџи 4.0 беше објавен на 28 ноември 2016 година и додаде Emoji ZWJ секвенци за родови емотикони, 16 нови професии за емотикони (32 кога се вклучени женски и машки верзии), Знаме на виножито и знаме на Обединетите нации .

Поврзани